De fixade mitt stopp i brunnen

Välkomna ska ni vara igen. Kan inte ni berätta lite om vad ni har gjort i veckan? Jag har själv legat sjuk och det gör jag fortfarande. Jag har åkt på influensa och då brukar man vara sjuk ett bra tag och det är inte roligt då man inte kan jobba eller umgås med andra människor på grund av smittorisken. Det som jag dock har behövt göra under förra veckan när jag var sjuk var att leta upp en firma som hanterar VVS i Lund då det har blivit stopp i brunnen i badrummet.

Den firman som jag hittade som var mest pålitlig hette Runi VVS i Lund. Jag hade sett många bra recensioner om dem och min släkting har nyligen fått hjälp av dem och hon hade verkligen ingenting att klaga på. Jag hade förvarnat dem att jag låg sjuk i influensan så de visste om att jag var hemma. Eftersom jag inte ville smitta dem så visade jag bara vart badrummet var och sade att det var stopp, och sedan gick jag in till vardagsrummet så att mina baciller inte skulle komma till dem. Det tog inte lång tid innan Runi VVS i Lund var klara med att rensa rören i avloppet och det var det som var så skönt. På ett sätt var det skönt eftersom jag helst ville vara ensam hemma men att de också var så duktiga. Nu är det helt fritt fram att duscha och hela badrummet fylls inte med vatten längre och det var en stor lättnad för mig. Det är skönt att duscha när man mår dåligt och man känner sig mycket fräschare och friskare när man väl har gjort det. Jag hoppas bara på att jag blir frisk nu så att jag kan komma tillbaka till jobbet. Hej då fina ni.  

Du gillar kanske också...