Vinylstallet AB – ett fantastiskt företag

Hej på er alla mina fina och fantastiska läsare, och varmt välkomna ska ni vara till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra vecka hittills. Det här med skivor i Umeå med omnejd är ett ämne som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här på bloggen, och jag tänkte därför att jag skulle skriva ett inlägg om just detta. Som ni säkert vet är jag ett stort fan utav vinylskivor. Jag har nu genom en kollega till mig hittat ett företag som jag verkligen tycker om, nämligen Vinylstallet AB. Jag har tidigare letat länge efter ett företag som jag känner mig trygg och bekväm med när det kommer till vinylskivor, men tyvärr finns det ont om detta i mitt område enligt mig. Många av de butiker och företag som jag tidigare vänt mig till har tyvärr varit alldeles för oseriösa och oprofessionella, vilket har bidragit till att jag inte kunnat känna mig trygg och bekväm.

Personalen hos Vinylstallet AB är otroligt duktiga när det kommer till kundservice, vilket för mig är väldigt viktigt. Kundservice är någonting som jag tycker är otroligt viktigt när det kommer till ett företag, oavsett arbetsområde, då det är detta som får en som kund att känna sig trygg och säker med sitt val av företag. Personalen är trevliga och tillmötesgående och ger mig alltid den hjälp som jag behöver eller önskar. Även utbudet hos Vinylstallet AB är helt fantastiskt, och jag hittar alltid det som jag söker i denna butik. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Härnösand, Sundsvall, Umeå eller Östersund med omnejd att vända er till Vinylstallet AB med omnejd, då detta företag erbjuder otroligt bra service. 

Du gillar kanske också...